Nieuwsbrief 272020

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuwsbrief 272020

Beste abonnee,

Het Coronavirus zal ook in deze nieuwsbrief weer veel ruimte krijgen. Dat zal u niet ontgaan. Ietwat rommelige communicatielijnen maken het er niet gemakkelijker op, om voortdurend een helder beeld te kunnen geven van steeds weer wisselende of onduidelijke regels en geboden. Zeker is in ieder geval, dat nagenoeg alle kerkelijke activiteiten tot en met Pinksteren zijn afgelast. U leest het uiteraard in de nieuwsbrief, waarin ook enkele bemoedigende teksten en een brief van ons pastoresteam zijn opgenomen.

In de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren is er naast alle Coronanieuws ook aandacht voor andere, belangrijke, zaken. In de afgelopen week overleden twee parochianen, die binnen hun sporen hebben verdiend als kerkvrijwilliger: mevrouw Gerda de Boevere en de heer Ben Kuijt. We besteden er vanzelfsprekend aandacht aan.
De kaartenactie van de R.-K. werkgroep Ter Reede, vorige week, kreeg veel waardering. En inmiddels is er ook een icoon gemaakt van Maria, die knopen ontwart. In deze nieuwsbrief de achtergronden en natuurlijk een foto. En ons parochiebestuur heeft weer een vicevoorzitter: Ruud Louwes is door bisschop Liesen in functie benoemd en volgt daarmee Marianne Cazemier op, die vanwege gezondheidsklachten moest terugtreden. Consequentie van de benoeming van Ruud Louwes is wel, dat er een nieuwe vacature binnen het bestuur is ontstaan. Met name dames wordt gevraagd te reageren!

En vanavond kunt u, met emeritus-pastor Paul de Maat tussen 17.00 en 18.00 uur bidden in de Onze Lieve Vrouwekerk in Vlissingen. U bent welkom!

Ik wens u een goed weekeinde toe,

Peter Vrancken,

Eindredacteur

 

 

 

 

Bestanden

Aanmelden bij de nieuwsbrief

Als u hieronder uw emailadres invult, krijgt u de nieuwsbrief wekelijks in uw digitale brievenbus
Email Addres:

Afmelden kan ook:

Email Addres: