Nieuwsbrief 1 mei 2020

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuwsbrief 1 mei 2020

Beste abonnee,

Ook in deze steeds langer durende Coronapandemie blijven we u van actueel nieuws voorzien. In de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren leest u onder meer een vooruitblik naar 4 en 5 mei en hoe u thuis kunt herdenken. Caritas collecteert deze maand mei voor The Mission to Seafarers, een stichting in de Vlissingse haven die ondanks de Coronapandemie toch probeert de contacten met aangemeerde zeevarenden  te onderhouden.

Ze kreeg vorige week een koninklijke onderscheiding. Wat er daarna gebeurde leest u in haar dankwoord. De woonkamer veranderde welhaast in een kleine Keukenhof. En Paus Franciscus heeft opgeroepen de rozenkrans te bidden om een einde van de coronapandemie af te smeken. Aan de oproep, gepubliceerd op het Feest van St.-Marcus, heeft de paus twee, door hem geschreven, speciale gebeden toegevoegd. Ook die kunt u lezen in deze nieuwsbrief.

Morgen is het Wereld Roepingenzondag. Het is een van de vele onderwerpen in de nieuwsbrief, die ook aandacht besteedt aan een podcast van de Brabantse pastoor Robert van Aken, die zelf van het Coronavirus herstelde.

Ik wens u een goed weekeinde toe en vooral gezondheid.

Peter Vrancken,

Eindredacteur

 

Bestanden

Aanmelden bij de nieuwsbrief

Als u hieronder uw emailadres invult, krijgt u de nieuwsbrief wekelijks in uw digitale brievenbus
Email Addres:

Afmelden kan ook:

Email Addres: