Nieuwsbrief 11 januari 2019

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuwsbrief 11 januari 2019

Beste abonnee,

Het is weer vrijdagmiddag, tijd om u weer een kersverse nieuwsbrief  van de H. Maria Parochie Walcheren te sturen. Een uitgebreide nieuwsbrief, 19 pagina’s maar liefst, met een bijzonder gevarieerd aanbod aan nieuws.

Zo besteden we aandacht aan het overlijden van Jo Malgo, vele jaren een opvallende vrijwilliger in de Onze Lieve Vrouwekerk in Vlissingen. Verder aandacht voor een lange treinreis die het Vlissingse bloemetje van de week afgelopen zondag maakte. Weet u trouwens wat vuurwantsen zijn? Het antwoord vindt u in de nieuwsbrief van deze week, waarin u ook kunt lezen over het afscheid van Lex Schroots als vrijwilliger in Middelburg.

En in Middelburg is de inhoud van de vitrinekast weer vernieuwd. Ditmaal een verrassende inhoud, een hommage aan Maria. En bisschop mgr. Jan Liesen heeft, zij het slechts voor de duur van zes maanden, een tijdelijk projectmedewerkster aangesteld: Jeannette Jongenelen-de Korte. Zij stelt zichzelf voor in de nieuwsbrief, waarin ook teruggeblikt wordt op de kraamvisite van Maria en Jozef, afgelopen zondag in de Onze Lieve Vrouwekerk in Vlissingen. Dit en nog veel meer in de meegestuurde nieuwsbrief.

Ik wens u veel leesplezier toe.

Peter Vrancken,

Eindredacteur

 

Bestanden