Nieuwsbrief 22 mei 2020

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuwsbrief 22 mei 2020

Beste abonnee,

We ontvingen, na het verschijnen gisteren van de extra nieuwsbrief, blije reacties van lezers nu de kans groot is, dat vanaf 1 juli weer vieringen kunnen worden bijgewoond in onze (toeristen)kerken. Maar er gaan wel strikte regels gelden en daarover leest u iets meer in de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren.

Daarin leest u op pagina 1 ook, dat we onze nieuwsverzorging gaan verbeteren en vooral ook versnellen. Bij belangrijk of opvallend nieuws gaan we een, natuurlijk gratis, Nieuwsflits uitbrengen. Een hele korte nieuwsbrief van maximaal een pagina, waarin het nieuws in enkele zinnen wordt gepresenteerd. U kunt zich daarop abonneren door een e-mailbericht te sturen naar rkwalcheren@zeelandnet.nl. Graag in de onderwerpregel vermelden: Nieuwsflits. Bij voldoende belangstelling gaan we binnenkort van start.

Verder in de nieuwsbrief Deel 3 van Hoop als bewuste keuze. En u leest een verslag van interreligieuze dag van gebed, vasten en naastenliefde op 14 mei 2020. Verder besteden aandacht aan een enquête van de Erasmusuniversiteit Rotterdam waaraan u kunt deelnemen. En het bestuur van Schuldhulpmaatje zoekt bestuursleden van R.-K. huize in Middelburg en Vlissingen. Dat en veel meer in de meegestuurde nieuwsbrief.

Ik wens u veel leesplezier en een mooi weekeinde,

Peter Vrancken,

Eindredacteur.

 

 

Bestanden