Nieuwsbrief 26 maart 2021

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuwsbrief 26 maart 2021

Beste abonnee,

 

Morgen gaat de zomertijd in en worden de dagen langer. Voor ‘onze’ Willibrordkapel in Domburg begint het seizoen morgen. Een dag later volgt de toeristenkerk in Haamstede. U leest er over in de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren. Daarin ook een verhaal van de penningmeester van onze parochie over de mogelijkheid om digitaal deel te nemen aan de collecten. Deze kunnen niet meer worden gehouden vanwege de Coronamaatregelen.

 

Caritas Walcheren heeft een financiële bijdrage geleverd voor het project ‘Naar huizen van vriendschap in de stad Breda’. Tijdens de Chrismamis, die u woensdagavond online kunt bijwonen, wordt daarvoor gecollecteerd. Bisschop mgr. Jan Liesen is zondagmorgen vanaf 09.45 uur ten zien en te beluisteren in het Geloofsgesprek, dat KRO-NCRV dan uitzendt op NPO1. Verder leest u in de nieuwsbrief onder meer de benoeming van Trudy van Hoof uit Middelburg tot adviseur van het parochiebestuur en het naderende vertrek daaruit van secretaris Jac van Damme.

 

Natuurlijk ontbreekt de wekelijkse overweging van aalmoezenier b.d. René Heinrichs niet en leest u het laatste deel van een serie van acht over de Vastenactie 2021, waarvoor tot dusverre al een prachtig bedrag bijeengebracht is. Dat en meer in de meegestuurde nieuwsbrief.

 

 

Veel leesplezier,

 

Peter Vrancken,

Eindredacteur

 

 

 

 

 

Bestanden