Nieuwsbrief 27 november 2020

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuwsbrief 27 november 2020

Beste abonnee,

We hebben weer een gevarieerde nieuwsbrief voor u samengesteld. Zo leest u in de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren onder meer een brief van onze pastoor, Fons van Hees, over zijn gezondheidstoestand en het revalidatietraject, dat hij inmiddels een aantal weken volgt. Verder kunt u in uw agenda een informatieavond noteren die het parochiebestuur zeer binnenkort belegt om u over de toekomstige ontwikkelingen in Vlissingen te informeren.
Afgelopen woensdag is de heer Paul Stok uit Middelburg door onze bisschop benoemd als lid van het parochiebestuur. Hij is belast met de portefeuille gebouwen en was al enige tijd actief. Verder besteden we in de nieuwsbrief  aandacht aan de adventsactie en is de HH. Petrus- en Pauluskerk in Middelburg afgelopen week in kerstsferen gebracht. En ondanks Corona worden eenzame parochianen in Vlissingen weer door vrijwilligers thuis bezocht en dat leidt tot dankbare reacties.

En we hebben nog een oproep. In de Kersteditie van deze nieuwsbrief, die op 24 december verschijnt, willen we graag een verzameling tonen van de kerstversieringen bij u thuis.

Graag ontvangen wij een foto van uw kerstversiering: een kerstboom, een krans, een kerststalletje of welke kerstversiering dan ook.

Veel leesplezier en een mooi weekeinde,

Peter Vrancken,

Eindredacteur

 

Bestanden