Nieuwsbrief 30 januari 2020

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuwsbrief 30 januari 2020

Beste adverteerders,

Zoals u vorige week kon lezen, verschijnt deze nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren door omstandigheden op donderdagavond in plaats van de gebruikelijke vrijdagmiddag.

In deze nieuwsbrief leest u onder meer, dat Rens Stobbelaar, bij velen bekend als de pastor die regelmatig ons pastoresteam ondersteunt en bijstaat, met ingang van 1 april a.s. is benoemd tot geestelijk verzorger in het Admiraal De Ruyterziekenhuis in Goes. Daarmee krijgt het Zeeuwse ziekenhuis een enthousiaste geestelijk verzorger van rooms katholieke huize. Rens Stobbelaar blijft overigens ook zijn werkzaamheden voor het pastoresteam verzorgen.

Verder kunt u in deze nieuwsbrief twee interviews lezen. Een met de Middelburgse Cocky Klaver en een met pater Lindeijer, waar u al eerder over las. De Koorstichting Cantorij der Basiliek uit Hulst onder leiding van Anton de Kort en het Zeeuws Byzantijns Koor Srétenieje onder leiding van Emilia Tabachnik-Li verzorgen op zaterdagmiddag 15 februari vanaf 15.00 uur in de H.H. Petrus- en Pauluskerk in Middelburg een gezamenlijk concert. Noteer het alvast in uw agenda. En de Caritascollecte van komend weekeinde is bestemd voor de Stichting Present Zeeland.

Dat en veel meer in deze nieuwsbrief.

Veel leesplezier,

Peter Vrancken ,

Eindredacteur

 

Bestanden