Nieuwsbrief 6 november 2020

      Reacties uitgeschakeld voor Nieuwsbrief 6 november 2020

Beste abonnee,

In de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren brengen we u weer gevarieerd nieuws. Van de parochie, maar ook daarbuiten.

We openen de nieuwsbrief met een mooi Coronagebed van on ze bisschoppen. We kijken terug op de Allerzielenvieringen in onze parochie en pastor Ria Mangnus kijkt terug op de verhuizing vanuit de pastorie in Middelburg. En in deze Coronatijd hebben we een mooi verhaal over de ‘Mis missen’. En kent u het water van San Pellegrino? U leest er meer over. En de Coronapandemie leidde weer tot enkele verscherpingen in de strijd daartegen. Voor zover deze de kerken treffen, leest u daarover. En tot en met februari 2021 worden er geen vieringen in de Willibrordkapel in Domburg gehouden.

Dat en veel meer in nieuwsbrief 477.
Veel leesplezier en een mooi weekeinde,

Peter Vrancken,

Eindredacteur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer u onder de stippellijn nog tekst leest, is deze zonder toestemming en zonder enig overleg met de redactie van de nieuwsbrief geplaatst! Dat is bijzonder ernstig, want ons parlement heeft een wet aanvaard die bepaalt dat ook een e-mailbericht onder het grondwettelijke briefgeheim valt. Dat wordt dus geschonden! Hoe u zich kunt afmelden voor deze nieuwsbrief leest u in de disclaimer op de laatste pagina van iedere nieuwsbrief.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bestanden