Overlijden van de heer Graab Arkesteijn

      Reacties uitgeschakeld voor Overlijden van de heer Graab Arkesteijn

Beste abonnee,

 

Vanmiddag bereikte ons het droeve bericht dat de heer Graab Arkesteijn uit Vrouwenpolder gisteravond, donderdag 9 augustus 2018, is overleden. Graab Arkesteijn was binnen de toeristenkerk Onze Lieve Vrouw van den Polder in Vrouwenpolder een meer dan gewaardeerde vrijwilliger. Vanwege zijn vele en jarenlange verdiensten voor deze toeristenkerk werd hij in 2008, tijdens de viering van het 50-jarig bestaan van de toeristenkerk zowel pauselijk als koninklijk onderscheiden. Zijn overlijden is een zware klap voor de werkgroep toeristenkerk Vrouwenpolder.

 

Vanwege het overlijden van Graab Arkesteijn gaat de eucharistieviering ter gelegenheid van Maria ten Hemelopneming op woensdag 15 augustus a.s. in de toeristenkerk van Vrouwenpolder niet door. U las daarover in de eerder vandaag verschenen nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren.

 

Voor meer bijzonderheden omtrent de uitvaart verwijzen wij u graag naar de facebookpagina van de toeristenkerk Vrouwenpolder: www.facebook.com/toeristenkerkvrouwenpolder.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Peter Vrancken,

Eindredacteur