Uit liefde voor de ander,

Dit was het thema van de gezinszondag  op 10 september in de HH. Petrus en Pauluskerk  in Middelburg. Na het lezen van het Evangelieverhaal  door pastor Ria, gingen we met het thema aan de slag in de pastorietuin. We speelden met een grote bol het spel van verbinding en verbonden zijn.

We schreven samen op grote vellen karton, WAT hoort er allemaal bij de kerk en WIE hoort er allemaal bij de kerk. Ouders en kinderen vulden elkaar aan en zo wisten ze met elkaar een heleboel op te schrijven en ontstonden er leuke gesprekjes.

Wat doe JIJ uit liefde voor de ander, Wat doen WIJ uit liefde voor een ander en wat doet GOD uit liefde voor ons, voor jou? Het was prachtig en zeer de moeite waard om dit met ouders en kinderen samen te doen.

Charlotte de Toonder , project medewerker jonge gezinnen (foto’s werkgroep)