Reserveren = telefoneren

Door de corona-maatregelen mogen we maximaal 30 kerkgangers in onze beide kerken ontvangen.

Om binnen te komen dien je vooraf telefonisch te reserveren.

Dat kan in Vlissingen op donderdag of vrijdagmorgen tussen 09.00 en 11.30 uur via 0118-412247

Dat kan in Middelburg op dinsdag of donderdagmorgen tussen 09.30 en 11.30 uur via 0118-612860

Gelukkig houdt het overgrote deel van de mensen zich aan de spelregels van vooraf telefoneren. Daarmee voorkomen we een opstopping bij de ingang van de kerk en kan ieder vrij vlot naar de zitplaats worden begeleid. Daarvoor zijn we u dankbaar.

Het is verheugend dat steeds meer kerkgangers samen de eucharistie willen vieren of de woord- en communievieringen willen bezoeken. Het is echter nodig mede gelet op de richtlijnen en de toename van Covid19-bestemmettingen, het aantal van 30 kerkgangers nadrukkelijker als maximumaantal te hanteren. Daardoor verzoeken wij u nadrukkelijk van tevoren te reserveren en niet zonder reservering naar de vieringen te komen.

We rekenen op uw begrip en de zorg die we hebben voor elkaars gezondheid.

Ofwel Reserveren = telefoneren !

Het parochiebestuur.