KERSTCONCERT

Op zondag 11 december geven het gemengd koor ‘Cantate Domino’, het kinderkoor van de kindernevendienst  ‘de Notenkrakers’ en de organisten Guido Saerens en Peter van de Heuvel een kerstconcert. In het programma zijn bekende advents- en kerstliederen voor de samenzang opgenomen. Het gemengd koor ‘Cantate Domino’ zal enkele gedeelten uit het kerstoratorium zingen evenals meerstemmige kerstliederen. Aan het eind van het concert is er een gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en drankje.
Het concert vindt plaats in de HH. Petrus en Pauluskerk  in Middelburg, Lombardstraat 3 in Middelburg en is van 16.00 uur tot 17.00 uur. Na afloop is er een gezellig samenzijn. U bent van harte uitgenodigd !!!
(NB De kerk is niet verwarmd; kleed u warm aan)

(NB De kerk is niet verwarmd; kleed u warm aan)