Categorie: Nieuws

Verbinding 1 oktober 2023

Beste lezers, Vanavond is de Sint Willibrord kapel in Domburg na de viering onttrokken uit de eredienst. Nog maar pas hebben we het 90 jarig bestaan van deze kapel gevierd…. Lees verder »

Uit liefde voor de ander,

Dit was het thema van de gezinszondag  op 10 september in de HH. Petrus en Pauluskerk  in Middelburg. Na het lezen van het Evangelieverhaal  door pastor Ria, gingen we met… Lees verder »

Verbinding 1 september 2023

Beste lezers, De WerelJongerenDagen zijn voorbij. Hoe het geweest is? U leest de ervaring van een deelnemer. Het ouderpastoraat verzorgt op26 september een middag in ‘s Heerenhoek. Heeft u zich… Lees verder »

Verbinding 15 Augustus 2023

Beste Lezers, Tenhemelopneming van Maria: hoe zat dat ook weer?Wat weten wij katholieken nu van de Bijbel? Het ouderenpastoraat organiseert een middag hierover. Vragen die misschien ook uw nieuwsgierigheid oproepen!… Lees verder »

Verbinding 1 augustus 2023

Beste lezers, Het is vakantietijd en dat merken we aan de grote stroom toeristen die ons land bezoeken. Voelen zij zich welkom in ons land?Niet iedereen kan op vakantie. Caritas… Lees verder »

Verbinding 15 Juli 2023

Beste Lezers, In deze ‘Verbinding’ geven we een terugblik op de viering van het 90 jarig bestaan van de Willibrordkapel in Domburg en de vrijwilligersavond op 7 juli. Hoe gaat… Lees verder »

Verbinding 1 juli 2023

Beste lezers, U komt toch ook naar de vrijwilligersavond op 7 juli? U kunt zich nog opgeven bij Corleen Poppelaars. Haar adres staat in  ‘Verbinding’. U leest  over de Alpha… Lees verder »

Verbinding 15 juni 2023

Beste lezers, Voor de vrijwilligersavond op 7 juli van 17.00 – 20.00 kunt u zich al opgeven bij Corleen Poppelaars op het mailadres c.poppelaars@rkwalcheren.nl. De avond wordt gehouden in de… Lees verder »

Verbinding Juni 2023

Beste lezers, ‘VERBINDING’ komt voor 1 juni uit i.v.m.  bijdragen die over Pinksteren gaan. In Dishoek zijn de vieringen weer begonnen en inseptember start er weer een nieuwe leesgroep.  Alles… Lees verder »

Verbinding 15 mei 2023

Beste lezers, Op zondag 14 mei was er een feestelijke viering in de HH. Petrus en Pauluskerk in Middelburg.Acht kinderen deden hun eerste Heilige Communie. Deze week is Hemelvaart van… Lees verder »

Verbinding 1 mei 2023

Beste parochianen, Na een mooie Koningsdag viel er veel regen, maar de dag erna hadden we weer een zonovergoten dag. Dat kwam goed uit, want er was een straatmissie. In… Lees verder »

Verbinding 15 april 2023

Als u ´VERBINDING´ helemaal hebt doorgelezen, krijgt u beslist de indruk ´er is veel gebeurd en er gaat nog veel gebeuren´. U leest over velerlei gebeurtenissen en activiteiten in onze… Lees verder »

Verbinding 1 april 2023

Beste parochianen, U ontvangt i.v.m. andere werkzaamheden van de redactie vroeger dan anders ‘VERBINDING’. In deze ‘Verbinding’ staan in een overzicht de vieringen van de Goede Week. De Vastenactie heeft… Lees verder »

Verbinding 15 maart 2023

Beste abonnees, In deze ‘Verbinding’ staan foto’s van de uitvaart van pastoor Fons van Hees. U leest het verslagje van het bezoek van de werkgroep‘Vastenactie’  aan basisschool ‘het Vlot’ en… Lees verder »

Verbinding 1 Maart 2023

Beste parochianen, In deze ‘Verbinding’ leest u over wat de vastentijd voor ons betekent. Onze penningmeester geeft uitleg over de begrotingen vanuit het bisdom worden een aantal bedevaarten aangekondigd.We wensen… Lees verder »

Verbinding 15 Februari 2023

Beste parochianen, In ons parochieblad ‘VERBINDING’ kijken we terug op de uitvaart van onze zeer geliefde pastoor Fons van Hees. De foto’s van de wakes en uitvaart krijgt u nu… Lees verder »

Verbinding 15 januari 2023

Beste parochianen, Afgelopen week is tijdens de vieringen in de Pater Damiaanparochie en de Heilige Maria Parochie Walcheren de ontroerende brief van pastoor van Hees voorgelezen. In deze ‘VERBINDING’ kunt… Lees verder »

Brief Pastoor Fons van Hees

Beste mensen, In de vieringen van deze zondag is onderstaande brief van pastoor Fons van Hees aan de parochianen in de Heilige Maria Parochie Walcheren én in de Pater Damiaanparochie… Lees verder »

Verbinding 1 januari 2023

Beste abonnees, U ontvangt ons parochieblad ‘Verbinding‘  op de laatste dag van 2022. In dit nummer blikken we terug op de kerstvieringen in onze parochie en blikken we alvast vooruit… Lees verder »