Categorie: Nieuws

Brief Mgr. Liesen

Vanmorgen is tijdens de viering de brief van bisschop Liesen voorgelezen.Wij sturen de brief ook aan u toe en wensen u zalig Pinksteren. Pinksteren,28 mei 2023, Breda De liefde van… Lees verder »

Verbinding Juni 2023

Beste lezers, ‘VERBINDING’ komt voor 1 juni uit i.v.m.  bijdragen die over Pinksteren gaan. In Dishoek zijn de vieringen weer begonnen en inseptember start er weer een nieuwe leesgroep.  Alles… Lees verder »

Verbinding 15 mei 2023

Beste lezers, Op zondag 14 mei was er een feestelijke viering in de HH. Petrus en Pauluskerk in Middelburg.Acht kinderen deden hun eerste Heilige Communie. Deze week is Hemelvaart van… Lees verder »

Verbinding 1 mei 2023

Beste parochianen, Na een mooie Koningsdag viel er veel regen, maar de dag erna hadden we weer een zonovergoten dag. Dat kwam goed uit, want er was een straatmissie. In… Lees verder »

Verbinding 15 april 2023

Als u ´VERBINDING´ helemaal hebt doorgelezen, krijgt u beslist de indruk ´er is veel gebeurd en er gaat nog veel gebeuren´. U leest over velerlei gebeurtenissen en activiteiten in onze… Lees verder »

Verbinding 1 april 2023

Beste parochianen, U ontvangt i.v.m. andere werkzaamheden van de redactie vroeger dan anders ‘VERBINDING’. In deze ‘Verbinding’ staan in een overzicht de vieringen van de Goede Week. De Vastenactie heeft… Lees verder »

Verbinding 15 maart 2023

Beste abonnees, In deze ‘Verbinding’ staan foto’s van de uitvaart van pastoor Fons van Hees. U leest het verslagje van het bezoek van de werkgroep‘Vastenactie’  aan basisschool ‘het Vlot’ en… Lees verder »

Verbinding 1 Maart 2023

Beste parochianen, In deze ‘Verbinding’ leest u over wat de vastentijd voor ons betekent. Onze penningmeester geeft uitleg over de begrotingen vanuit het bisdom worden een aantal bedevaarten aangekondigd.We wensen… Lees verder »

Vastenactie Actueel 2023

Beste mede-parochianen van de H. Maria Parochie Walcheren De werkgroep Vastenactie wil u graag deelgenoot maken van wat ontwikkelingen die de laatste week hebben plaatsgevonden. Allereerst werd er vanmorgen (dinsdag… Lees verder »

Verbinding 15 Februari 2023

Beste parochianen, In ons parochieblad ‘VERBINDING’ kijken we terug op de uitvaart van onze zeer geliefde pastoor Fons van Hees. De foto’s van de wakes en uitvaart krijgt u nu… Lees verder »

Verbinding 15 januari 2023

Beste parochianen, Afgelopen week is tijdens de vieringen in de Pater Damiaanparochie en de Heilige Maria Parochie Walcheren de ontroerende brief van pastoor van Hees voorgelezen. In deze ‘VERBINDING’ kunt… Lees verder »

Brief Pastoor Fons van Hees

Beste mensen, In de vieringen van deze zondag is onderstaande brief van pastoor Fons van Hees aan de parochianen in de Heilige Maria Parochie Walcheren én in de Pater Damiaanparochie… Lees verder »

Verbinding 1 januari 2023

Beste abonnees, U ontvangt ons parochieblad ‘Verbinding‘  op de laatste dag van 2022. In dit nummer blikken we terug op de kerstvieringen in onze parochie en blikken we alvast vooruit… Lees verder »

Verbinding 15 december 2022

Beste abonnees, Deze ‘VERBINDING’ is al weer het laatste nummer van het jaar 2022. Een jaar waarin veel gebeurd is met als laatste het bericht over de ernstig zieke pastoor… Lees verder »

KERSTCONCERT

Op zondag 11 december geven het gemengd koor ‘Cantate Domino’, het kinderkoor van de kindernevendienst  ‘de Notenkrakers’ en de organisten Guido Saerens en Peter van de Heuvel een kerstconcert. In… Lees verder »

Verbinding 1 december 2022

Beste abonnees, Komende zondag is 2e Adventszondag. Een 2e kaarsje wordt dan aangestoken: ‘Op naar het Licht.’ In aanloop naar Kerst wordt er op11 december een kerstconcert gegeven in de… Lees verder »

Verbinding 15 november 2022

Beste abonnees In deze ‘VERBINDING’ doen we een dringende oproep voor vrijwilligers die 1x per maand tijd willen vrijmaken om te klussen in de kerk.Een nieuw digitaal orgel is geplaatst… Lees verder »

Verbinding 1 november 2022

Beste abonnees, In deze ‘VERBINDING’ leest u terug welke activiteiten er in de afgelopen maand zijn georganiseerd en welke er weer georganiseerd gaan worden in onze parochie. U kunt zich… Lees verder »

Verbinding 15 oktober 2022

Beste abonnees, In  ‘VERBINDING‘  legt onze penningmeester uit wat de stijging van de gasprijs voor onze kerk betekent. Verschillende activiteiten staan in de maand oktober en begin november vermeld in… Lees verder »