Categorie: Nieuws

Nieuwsbrief 8 januari 2021

Beste abonnee, Allereerst wens ik u voor 2021 alle goeds en vooral gezondheid toe. We zijn begonnen aan de vijftiende jaargang van de nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren,… Lees verder »

Nieuwsbrief 31 december 2020

Beste abonnee, In de bijlage ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren van dit jaar. Daarin leest u onder meer een aankondiging voor de Caritascollecte van… Lees verder »

Nieuwsbrief 18 december 2020

Beste abonnee, Een overvolle nieuwsbrief deze week. Daarin kunt u lezen, dat bisschop mgr. Jan Liesen van Breda besloten heeft om vicaris Paul Verbeek te benoemen tot waarnemend pastor in… Lees verder »

Nieuwsbrief 11 december 2020

Beste abonnee, De meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren staat uitgebreid stil bij drie, veelal emotionele, informatieavonden, die eerder deze week door het parochiebestuur zijn georganiseerd. Daarin zijn… Lees verder »

Nieuwsbrief 4 december 2020

Beste abonnee, Vrijwilligers van de werkgroep Ter Reede deden al vaker van zich spreken in dit Coronajaar. De afgelopen weken bezorgden ze weer bij bewoners van onder meer de zorgcentra… Lees verder »

Nieuw bestuurslid

Van het bisdom ontving het bestuur vandaag het bericht dat dhr. Paul Stok per 23 november 2020 door de bisschop is benoemd als bestuurslid van ons parochiebestuur. We feliciteren Paul… Lees verder »

Nieuwsbrief 27 november 2020

Beste abonnee, We hebben weer een gevarieerde nieuwsbrief voor u samengesteld. Zo leest u in de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren onder meer een brief van onze… Lees verder »

Nieuwsbrief 20 november 2020

Beste abonnee, Zr. Katharina Michiels, de abdis van het trappistinnenklooster in Brecht, heeft voor u in deze Coronatijd vier hartenkreten. We openen er de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria… Lees verder »

Nieuwsbrief 13 november 2020

Beste abonnee, De meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren biedt een aardig voordeeltje. Snelle beslissers kunnen namelijk het boekje ‘Van Allerheiligen tot Kerstmis, bidden in tijden van afstand… Lees verder »

Nieuwsbrief 6 november 2020

Beste abonnee, In de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren brengen we u weer gevarieerd nieuws. Van de parochie, maar ook daarbuiten. We openen de nieuwsbrief met een… Lees verder »

Nieuwsbrief 30 oktober 2020

Beste abonnee, Maandag is het 2 november, Allerzielen. We gedenken dan de overledenen. In de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren besteden we er uiteraard aandacht aan. In… Lees verder »

Nieuwsbrief 23 oktober 2020

Beste abonnee, De verhuizing van het secretariaat vanuit de pastorie in MIddelburg naar de dagkapel in de HH. Petrus- en Pauluskerk verliep voorspoedig en leverde ook nog een unieke vondst… Lees verder »

Nieuwsbrief 16 oktober 2020

Beste abonnee, De nieuwste Coronamaatregelen vormen een voedingsbodem voor eenzaamheid. We hebben er meerdere verhalen over, bemoedigende woorden van onze bisschoppen en opnieuw en mooi gedicht.Verder besteden we in de… Lees verder »

Nieuwsbrief 9 oktober 2020

Beste abonnee, U ontvangt deze nieuwsbrief later dan u gewend bent. Dat heeft allemaal te maken met de actualiteit, want vandaag sprak de Bisschoppenconferentie met minister Ferd Grapperhaus over de… Lees verder »

Nieuwsbrief 2 oktober 2020

Beste abonnee, Deze week weer het nodige Coronanieuws in de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren. De persconferentie die premier Rutte deze week hield houdt geen verdere aanscherping… Lees verder »

Nieuwsbrief 25 september 2020

Beste abonnee, Deze week was het Vredesweek. Pastor Ria Mangnus kijkt erop terug in de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren. Een foto zegt meer dan veel woorden…. Lees verder »

Nieuwsbrief 18 september 2020

Beste abonnee, De schrik was groot, toen eerder deze week in een eenvoudige bestuursmededeling werd meegedeeld, dat de kerngroep van de Onze Lieve Vrouwekerk in Vlissingen collectief tot opheffing heeft… Lees verder »

Nieuwsbrief 11 september 2020

Beste abonnee, We hebben weer een gevarieerde nieuwsbrief voor u samengesteld. Het orgel boven de ingang van de Onze Lieve Vrouwekerk in Vlissingen is vorige week gedemonteerd en inmiddels in… Lees verder »