Categorie: Nieuws

Nieuwsbrief 18 oktober 2019

Beste abonnee, Het is weer vrijdagmiddag, tijd voor een verse nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren. Daarin nog een keer aandacht voor de parochiebeleidsplannen. Dankzij een tip van een… Lees verder »

Nieuwsbrief 11 oktober 2019

Beste abonnee, Door een technische onvolkomenheid ontvangt u eerst vandaag on ze nieuwsbrief. Daarvoor onze welgemeende excuses. Het standpunt van kardinaal Eijk in onze vorige nieuwsbrief over het gesloten houden… Lees verder »

Nieuwsbrief 4 oktober 2019

Beste abonnee, Kerken gaan in de toekomst uitsluitend nog open voor een eucharistieviering? Wanneer u dit met fronsende wenkbrauwen leest, kan ik me dat volledig voorstellen. Toch is het meer… Lees verder »

Nieuwsbrief 20 september 2019

Beste abonnee, Het parochiebestuur zette afgelopen woensdag de lokale vrijwilligers in het zonnetje vanwege de vele verdiensten die zij voor de parochie hebben. U leest en ziet er meer over… Lees verder »

Nieuwsbrief 15 september 2019

Beste abonnee, Dat deze nieuwsbrief twee dagen later komt dan gebruikelijk heeft alles te maken met de presentatie, vanmorgen, van Alida van Veldhoven als pastoraal werkster. U leest en ziet… Lees verder »

Nieuwsbrief 6 september 2019

Beste abonnee, Zondag 15 september wordt Alida van Veldhoven gepresenteerd als de nieuwe pastoraal werkster in het team van Boven de Schelde. In de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria… Lees verder »

Nieuwsbrief 30 augustus 2019

Beste abonnee, Na alweer een hittegolf zit de vakantie er voor velen op. Vanaf komende week zijn onze parochiesecretariaten in Middelburg en Vlissingen weer iedere werkdag geopend. Ondanks de hitte… Lees verder »

Nieuwsbrief 9 augustus 2019

Beste abonnee, In onze serie Vakantiefoto’s brengen we nogmaals een bezoek aan Keulen, waar op loopafstand van de Dom een wel heel bijzondere kerk te bezichtigen  is. In de meegestuurde… Lees verder »

Nieuwsbrief 2 augustus 2019

Beste abonnee, Morgen en zondag wordt weer de maandelijkse Caritascollecte gehouden. In de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie leest u voor welke mooie doelen binnen de parochie deze… Lees verder »

Nieuwsbrief 26 juli 2019

Beste abonnee, Het is maar goed, dat de temperaturen op 1,50 meter hoogte worden gemeten. Want deze week zag ik op een openbare digitale temperatuurmeter in Vlissingen maar liefst 42… Lees verder »

Nieuwsbrief 19 juli 2019

Beste abonnee, We beginnen de meegestuurde nieuwsbrief van de GH. Maria parochie Walcheren met een uitgaanstip: in de toeristenkerk van Dishoek kunt u komende week een expositie van drie amateurkunstenaars… Lees verder »

Kanselbericht 7 juli 2019

Beste mensen Namens het pastoraal team en het parochiebestuur van onze parochie wil ik u de volgende mededeling doen. Het gaat over de samenstelling van het pastoraal team. In onze… Lees verder »

Nieuwsbrief 5 juli 2019

Beste abonnee, Vandaag begint de schoolvakantie in onze provincie. De secretaris van ons parochiebestuur  kijkt in een bijdrage over de VOG alvast vereer dan de vakantieperiode. In zijn bijdrage leest… Lees verder »

Nieuwsbrief 28 juni 2019

Beste abonnee, De vakantieperiode nadert. We openen de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren met een overdenking van het pastoresteam. Verder in de nieuwsbrief aandacht voor het afscheid… Lees verder »

Nieuwsbrief 21 juni 2019

Beste abonnee, Het toeristenpastoraat in Vrouwenpolder heeft vorig jaar een mooi medaillon uitgegeven met daarop de beeltenis van Onze Lieve Vrouwe van de Polder. Het medaillon is niet alleen in… Lees verder »

Nieuwsbrief 12 juni 2019

Beste abonnee, De eindexamenkandidaten hoorden vandaag de uitslag en dat betekende voor velen feest. Natuurlijk besteden we daar in de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren aandacht Aan…. Lees verder »

Nieuwsbrief 7 juni 2019

Beste abonnee, De vakantieperiode nadert en daarom doen we een beroep op u om mooie vakantiefoto’s van bijvoorbeeld een fraai kerkgebouw aan ons in te sturen voor publicatie in de… Lees verder »

Nieuwsbrief 31 mei 2019

Beste abonnee, Het is bijna twee jaar geleden dat pastor op 100-jarigfe leeftijd Willem van der Riet overleed. Op tweede pinksterdag is er een herdenkingsbijeenkomst. U bent van harte welkom… Lees verder »

Nieuwsbrief 24 mei 2019

Beste abonnee, Bent u op zoek naar mooie, bijzondere kerkelijke gebeurtenissen in onze regio? Dan kunt u een keuze maken uit een Kloppopviering, komende zondag in Ovezande, het kerkenpad, eveneens… Lees verder »

Nieuwsbrief 17 mei 2019

Beste abonnee, Is er volgend jaar op 20 april een ‘Passion’ in Oost-Souburg? Die kans lijkt vrij groot. In de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren leest u… Lees verder »

Nieuwsbrief 8 mei 2019

    Van: P.H. Vrancken <p.h.vrancken@gmail.com&gt; Verzonden: woensdag 8 mei 2019 07:21Aan: PLAATSING OP WEBSITE <wxYIBRFb@rkwalcheren.nl&gt;Onderwerp: Nieuwsbrief 8 mei 2019   Beste abonnee, In de Onze Lieve Vrouwekerk in Vlissingen… Lees verder »

FW: Nieuwsbrief 2019-395

Beste abonnee, Bewoners van Zorgcentrum Ter Reede in Vlissingen vierden afgelopen zaterdag Pasen. De tijdens de Paaswake gewijde Paaskaars werd de kerkzaal van het zorgcentrum binnengedragen door voorganger Wil Sweere…. Lees verder »