Categorie: Nieuws

Nieuwsbrief 16 oktober 2020

Beste abonnee, De nieuwste Coronamaatregelen vormen een voedingsbodem voor eenzaamheid. We hebben er meerdere verhalen over, bemoedigende woorden van onze bisschoppen en opnieuw en mooi gedicht.Verder besteden we in de… Lees verder »

Nieuwsbrief 9 oktober 2020

Beste abonnee, U ontvangt deze nieuwsbrief later dan u gewend bent. Dat heeft allemaal te maken met de actualiteit, want vandaag sprak de Bisschoppenconferentie met minister Ferd Grapperhaus over de… Lees verder »

Nieuwsbrief 2 oktober 2020

Beste abonnee, Deze week weer het nodige Coronanieuws in de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren. De persconferentie die premier Rutte deze week hield houdt geen verdere aanscherping… Lees verder »

Nieuwsbrief 25 september 2020

Beste abonnee, Deze week was het Vredesweek. Pastor Ria Mangnus kijkt erop terug in de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren. Een foto zegt meer dan veel woorden…. Lees verder »

Nieuwsbrief 18 september 2020

Beste abonnee, De schrik was groot, toen eerder deze week in een eenvoudige bestuursmededeling werd meegedeeld, dat de kerngroep van de Onze Lieve Vrouwekerk in Vlissingen collectief tot opheffing heeft… Lees verder »

Nieuwsbrief 11 september 2020

Beste abonnee, We hebben weer een gevarieerde nieuwsbrief voor u samengesteld. Het orgel boven de ingang van de Onze Lieve Vrouwekerk in Vlissingen is vorige week gedemonteerd en inmiddels in… Lees verder »

Nieuwsbrief 4 september 2020

Beste abonnee, Het aanbod voor de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren was deze week erg groot. We hebben zelfs moeten selecteren. Desondanks vindt u in de nieuwsbrief… Lees verder »

Nieuwsbrief 28 augustus 2020

Beste abonnee, Vanwege een langdurige technische storing na een ernstige DDos-aanval op Delta en Zeelandnet konden internet en telefonie in Zeeland vandaag gedurende meerdere uren niet gebruikt worden. Dat speelde… Lees verder »

Nieuwsbrief 21 augustus 2020

Beste abonnee, In de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren leest u zowel klein als groot nieuws. Het Pinkstervuur, dat enkele weken geleden in de H. Maria Parochie… Lees verder »

Nieuwsbrief 14 augustus 2020

Beste abonnee, Ook in deze tropische periode is er bij onze redactie geen sprake van de zogenoemde komkommertijd.  Er was weer voldoende nieuwsaanbod om een gevarieerde nieuwsbrief voor u samen… Lees verder »

Nieuwsbrief 7 augustus 2020

Beste abonnee,   Beiroet werd deze week getroffen door een verschrikkelijk onheil; het zal u zeker niet zijn ontgaan. In Libanon zijn Jezuïeten en de Zusters van Nazareth werkzaam. U… Lees verder »

Nieuwsbrief 30 juli 2020

Beste abonnee, Jan Bruurs, lid van het parochiebestuur met onder meer gebouwen in zijn portefeuille, treedt met ingang van 1 augustus a.s. af. U leest meer over dit onverwachte aftreden… Lees verder »

Nieuwsbrief 24 juli 2020

Beste abonnee, Ik stuur u weer een gevarieerde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren. Met daarin onder meer een verhaal over de belevenissen van geestelijk verzorger Rens Stobbelaar tijdens… Lees verder »

Nieuwsbrief 17 juli 2020

Beste abonnee, De vele vrijwilligers binnen onze parochie kunnen nog altijd niet op volle kracht aan de slag vanwege het Coronavirus. Geïnspireerd door kardinaal Eijk vindt u in de meegestuurde… Lees verder »

Nieuwsbrief 10 juli 2020

Beste abonnee, Oplichters doen zich voor als pastoraal medewerkers en proberen parochianen op te lichten. In de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren leest u er meer over…. Lees verder »

Installatie Pater Thaddy

5 juli jongstleden is Pater Thaddy geïnstalleerd in de H. Mariaparochie en de Pater Damiaan parochie tijdens een feestelijke viering in de H. Maria Magdalenakerk in Goes. Onderstaande foto’s geven… Lees verder »

Nieuwsbrief 3 juli 2020

Beste abonnee, Voor drie parochiaan was het vandaag een gedenkwaardige dag. Nadat zij op 24 april een verrassend telefoontje hadden gehad van de burgemeesters van hun woonplaatsen die een koninklijke… Lees verder »

Nieuwsbrief 26 juni 2020

Beste abonnee, De beperkende maatregelen in verband me de bestrijding van de Coronapandemie zijn deze week versoepeld. U leest er alles over in de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria… Lees verder »

Nieuwsbrief 19 juni 2020

Beste abonnee, Op zondag 5 juli wordt pater Thaddeus de Deckere in de H. Maria Magdalenakerk in Goes gepresenteerd als nieuw lid van het pastoresteam binnen het Samenwerkingsverband Boven de… Lees verder »

Nieuwsbrief 12 juni 2020

Beste abonnee, In de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren laten we u kennismaken met de nieuwe penningmeester van het parochiebestuur, de heer Benedict Hamans uit Middelburg. In… Lees verder »