Categorie: Nieuws

Nieuwsbrief 7 augustus 2020

Beste abonnee,   Beiroet werd deze week getroffen door een verschrikkelijk onheil; het zal u zeker niet zijn ontgaan. In Libanon zijn Jezuïeten en de Zusters van Nazareth werkzaam. U… Lees verder »

Nieuwsbrief 30 juli 2020

Beste abonnee, Jan Bruurs, lid van het parochiebestuur met onder meer gebouwen in zijn portefeuille, treedt met ingang van 1 augustus a.s. af. U leest meer over dit onverwachte aftreden… Lees verder »

Nieuwsbrief 24 juli 2020

Beste abonnee, Ik stuur u weer een gevarieerde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren. Met daarin onder meer een verhaal over de belevenissen van geestelijk verzorger Rens Stobbelaar tijdens… Lees verder »

Nieuwsbrief 17 juli 2020

Beste abonnee, De vele vrijwilligers binnen onze parochie kunnen nog altijd niet op volle kracht aan de slag vanwege het Coronavirus. Geïnspireerd door kardinaal Eijk vindt u in de meegestuurde… Lees verder »

Nieuwsbrief 10 juli 2020

Beste abonnee, Oplichters doen zich voor als pastoraal medewerkers en proberen parochianen op te lichten. In de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren leest u er meer over…. Lees verder »

Installatie Pater Thaddy

5 juli jongstleden is Pater Thaddy geïnstalleerd in de H. Mariaparochie en de Pater Damiaan parochie tijdens een feestelijke viering in de H. Maria Magdalenakerk in Goes. Onderstaande foto’s geven… Lees verder »

Nieuwsbrief 3 juli 2020

Beste abonnee, Voor drie parochiaan was het vandaag een gedenkwaardige dag. Nadat zij op 24 april een verrassend telefoontje hadden gehad van de burgemeesters van hun woonplaatsen die een koninklijke… Lees verder »

Nieuwsbrief 26 juni 2020

Beste abonnee, De beperkende maatregelen in verband me de bestrijding van de Coronapandemie zijn deze week versoepeld. U leest er alles over in de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria… Lees verder »

Nieuwsbrief 19 juni 2020

Beste abonnee, Op zondag 5 juli wordt pater Thaddeus de Deckere in de H. Maria Magdalenakerk in Goes gepresenteerd als nieuw lid van het pastoresteam binnen het Samenwerkingsverband Boven de… Lees verder »

Nieuwsbrief 12 juni 2020

Beste abonnee, In de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren laten we u kennismaken met de nieuwe penningmeester van het parochiebestuur, de heer Benedict Hamans uit Middelburg. In… Lees verder »

Nieuwsbrief 5 juni 2020

Beste abonnee, Zondag mogen we (eindelijk) weer naar de kerk. In tegenstelling tot andere parochies gaan de deuren van de HH. Petrus- en Pauluskerk in MIddelburg en de Onze Lieve… Lees verder »

Benoemingen

Op 31 mei traden dhr. Toorop (penningmeester parochiebestuur) en dhr. Hendrix (financiële administratie) af als parochiebestuurder. Beiden hebben in hun zittingsperiode zich volledig ingezet voor het welzijn van onze parochie…. Lees verder »

Nieuwsflits 4 juni 2020

Beste abonnee, In de bijlage vindt u weer een nieuwsflits van de H. Maria Parochie Walcheren. Vriendelijke groet, Peter Vrancken, eindredacteur Afmelden Bestanden 2020-06-04.pdf (170 kB)

Nieuwsflits 2020-06-01

Beste abonnee, In de bijlage vindt u Nieuwsflits 2. Mooie tweede Pinksterdag nog, Peter Vrancken, Eindredacteur   Bestanden 2020-06-01-nummer-002.pdf (172 kB)

Nieuwsflits 31-5-2020

Beste abonnee, In de bijlage treft u onze eerste nieuwsflits aan. Vriendelijke groet, Peter Vrancken, Eindredacteur   Afmelden Bestanden 2020-05-31-nummer-001.pdf (171 kB)

EXTRA nieuwsbrief 31 mei 2020

Beste abonnee, Het pastoraal team van het samenwerkingsverband Boven de Schelde, bestaande uit de H. Maria Parochie Walcheren en de H. Pater Damiaanparochie, wordt met ingang van morgen, 1 juni… Lees verder »

Kanselbericht 31 mei 2020

Namens het pastoraal team en de samenwerkende parochiebesturen van de H. Mariaparochie Walcheren en de H. Pater Damiaanparochie wil ik u het volgende mededelen. Vorig jaar is het pastoraal team… Lees verder »

Nieuwsbrief 29 mei 2020

Beste abonnee, Tijdens de Pinksterviering, komende zondag, zal pastoor Fons van Hees aan het einde van de viering een belangrijke mededeling doen. U kunt deze viering online volgen via www.kerkdienstgemist.nl…. Lees verder »

Nieuwsbrief 22 mei 2020

Beste abonnee, We ontvingen, na het verschijnen gisteren van de extra nieuwsbrief, blije reacties van lezers nu de kans groot is, dat vanaf 1 juli weer vieringen kunnen worden bijgewoond… Lees verder »

EXTRA nieuwsbrief 21 mei 2020

Beste abonnee, Met ingang van 1 juni mogen er weer vieringen worden gehouden in onze parochie- en toeristenkerken. Dat hebben de gezamenlijke Nederlandse bisschoppen gisteren besloten. Dat belangrijke nieuws is… Lees verder »

Nieuwsbrief 15 mei 2020

Beste abonnee, Afgelopen week bereikte ons het bericht dat pater Michel Rameckers is overleden. Pater Rameckers verzorgde ongeveer veertig jaar eucharistievieringen in de toeristenkerk in Zoutelande. In de meegestuurde nieuwsbrief… Lees verder »