Categorie: Nieuws

Nieuwsbrief 8 februari 2019

Beste abonnee, De vitrinekast op het Martinusplein in  de Onze Lieve Vrouwekerk in Vlissingen heeft een nieuwe inrichting gekregen. Mevrouw Nicolette Meulenbroek uit Middelburg stelde belangeloos uiteenlopende religieuze voorwerpen daarvoor… Lees verder »

Nieuwsbrief 1 februari 2019

Beste abonnee, In de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren leest u een uitvoerige vooruitblik naar de resterende elf maanden van dit jaar van de hand van pastoraal… Lees verder »

Nieuwsbrief 25 januari 2019

Beste abonnee, Afgelopen zaterdag is de actie Kerkbalans 2019 van start gegaan. Waarom die actie zo belangrijk is, leest u in de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren…. Lees verder »

Nieuwsbrief 18 januari 2019

Beste abonnee, Komende week staat in het teken van de Week van gebed voor de eenheid. Op verschillende plaatsen worden ter gelegenheid daarvan bijzondere vieringen gehouden. U leest er alles… Lees verder »

Nieuwsbrief 11 januari 2019

Beste abonnee, Het is weer vrijdagmiddag, tijd om u weer een kersverse nieuwsbrief  van de H. Maria Parochie Walcheren te sturen. Een uitgebreide nieuwsbrief, 19 pagina’s maar liefst, met een… Lees verder »

Overlijden moeder pastor Ria

Condoleance Op 31 december bereikte ons het droevige bericht dat de moeder van pastor Ria Mangnus op 27 december is overleden. De begrafenis heeft plaatsgevonden op vrijdag 4 januari om… Lees verder »

Nieuwsbrief 4 januari 2019

Beste abonnee, Allereerst wens ik u een zeer voorspoedig en vooral gezond 2019 toe. En op deze eerste vrijdag van het nieuwe jaar ontvangt u ook weer een kersverse nieuwsbrief… Lees verder »

Nieuwsbrief 28-12-2018

Beste abonnee, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren in 2018. Daarin besteden we aandacht aan het afscheid van Agnes van de Driest. Na 17… Lees verder »

Nieuwsbrief 21 december 2018

Beste abonnee, De kerstdagen naderen. Daarom een speciale kersteditie van de nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren. Daarin leest u bijvoorbeeld kerstwensen van bisschop mgr. Jan Liesen, vicaris Paul… Lees verder »

Nieuwsbrief 14 december 2018

Beste abonnee, Komende zondagavond vormt onze H.H. Petrus- en Pauluskerk in Middelburg het decor voor Samen kerstzingen. Ook burgemeester Harald Bergmann is er bij. U bent vanaf  19.00 uur van… Lees verder »

Nieuwsbrief 7 december 2018

Beste abonnee, Een overvolle nieuwsbrief deze week met gevarieerd nieuws. Zo brengen we een compleet overzicht van alle vieringen op Walcheren in de periode rond Kerstmis en de jaarwisseling. En… Lees verder »

Nieuwsbrief 30 november 2018

Beste abonnee, Zondag wordt weer gecollecteerd door Caritas. In Middelburg wordt ingezameld voor de minima terwijl de Caritascollecte in Vlissingen bestemd is voor de kerstpakkettenactie. U leest er over in… Lees verder »

Nieuwsbrief 23 november 2018

Beste abonnee, Ruim 23 jaar begeleidde Arie de Reuver onder meer het St. Caeciliakoor van de Onze Lieve Vrouwekerk in Vlissingen met orgelmuziek. Komende zondag neemt hij, in verband met… Lees verder »

Nieuwsbrief 9 november 2018

Beste abonnee, Zondag is het precies honderd jaar geleden dat de eerste wereldoorlog eindigde. Ter gelegenheid daarvan kunt u in de Onze Lieve Vrouwekerk in Vlissingen een foto-expositie bezichtigen. U… Lees verder »

Nieuwsbrief 2 november 2018

Beste abonnee,Het is vandaag Allerzielen en dan gedenken we onze dierbaren. Het is een van de onderwerpen in de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren, waarin u ook… Lees verder »

Nieuwsbrief 26 oktober 2018

Beste abonnee, Zondag is het Willibrordzondag. In de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren leest u er meer over. Verder besteden we aandacht aan een fraaie publieksfolder, die… Lees verder »

Nieuwsbrief 12 oktober 2018

Beste abonnee, In de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie leest u uitvoerig over een even unieke als emotionele oproep van nagenoeg alle vrijwilligers binnen onze parochie aan bisschop… Lees verder »

Nieuwsbrief 5 oktober 2018

Beste abonnee, We zitten alweer in het laatste kwartaal van 2018. In de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren leest u een overzicht van de fiscale voordelen die… Lees verder »

Nieuwsbrief 21 september 2018

Beste abonnee,   Ditmaal, vergeleken met die van de afgelopen weken, een enigszins kortere nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren, maar desondanks zeker lezenswaardig.   We openen de nieuwsbrief… Lees verder »

Nieuwsbrief 7 september 2018

Beste abonnee,   In de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren weer een groot nieuwsaanbod. We kijken vooruit naar een vredesdienst die in de Onze Lieve Vrouwekerk in… Lees verder »