Walcheren
Nieuws
Nieuwsarchief
Volgende vieringen

Nieuwsbrief 17 november 2017

Beste abonnee,

Vorige week is pater Odo Tiggeloven overleden. De Toeristenkerk in Vrouwenpolder verliest in hem een geliefde voorganger. U leest er meer over in de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren. Die openen we met een oproep om zelfgemaakte kerstkaarten in te zenden. Doet u mee?

Voorts schenken we...
Lees verder »


Nieuwsbrief 10 november 2017

Beste abonnee,

Binnenkort wordt in Vlissingen een adventsviering gehouden voor ouderen. U leest er onder meer over in de meegestuurde wekelijkse nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren.  Daarin ook aandacht aan de verkiezing van Etty Hillesum tot grootste Middelburger aller tijden en we stellen u voor aan de nieuwe secretaris...
Lees verder »


Nieuwsbrief 3 november 2017

Beste abonnee,

In de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren kijken we natuurlijk terug op de N8 van de N8, waaraan ook onze Petrus- en Pauluskerk in Middelburg deelnam. Verder kijken we onder meer vooruit naar Willibrordzondag, de jaarlijkse contactdag van Zeeuwse koren in Domburg en we besteden aandacht...
Lees verder »


Nieuwsbrief 27 oktober 2017

Beste abonnee,

Afgelopen weekeinde hebben we in onze parochiekerken Boven de Schelde gebeden voor pastor Bernard van Lamoen. Voor degenen die de kerk niet bezochten drukken we het gebed in de meegestuurde nieuwsbrief van de H. Maria Parochie Walcheren integraal af.

Verder in de nieuwsbrief onder meer een overdenking voor Allerzielen en...
Lees verder »


Bernard van Lamoen

Eerder vandaag (22 oktober 2017) is onderstaand bericht voorgelezen in de vieringen in Middelburg en Vlissingen alsook in de andere kernen “Boven de Schelde”.

Beste parochianen / broeders en zusters / medegelovigen,
aan het begin van deze dienst heb ik u namens het pastorale team
een mededeling te doen over de...
Lees verder »


Older Entries »